Tarieven huisbezoek

Voor een bezoek aan huis in Katwijk ZH & Duin en Bollenstreek worden geen voorrijdtarieven in rekening gebracht.

Waar van toepassing, worden parkeerkosten bij een bezoek dat langer dan 1 uur duurt, wel in rekening gebracht.

Bij voorkeur wordt voor parkeren gebruik gemaakt van een eventueel aanwezige bezoekersparkeerkaart.

Tarief per kwartier, met een minimum van een half uur per bezoek, bedraagt: € 7,50 (inclusief 21%BTW)

Voor maandelijks onderhoud aan uw PC (desktop), Laptop, Tablet, mobiele telefoon en smartphone, kan een jaar-onderhoudsovereenkomst worden aangeboden. Per bezoek wordt dan een lager tarief van: € 17,00 (inclusief 21% BTW) per uur in rekening gebracht.

Een onderhoudsovereenkomst kan na een jaar, na ingangsdatum, per maand worden opgezegd.

Maandelijks onderhoud aan PC (desktop), Laptop, Tablet en Mobiele telefoon betreft: het maken van reservekopieen van digitale documenten, emailberichten, opnames van foto's, video's en muziek op een door u daarvoor ter beschikking te stellen opslagapparaat (USB-stick, micro SD kaart, lege DVD's of externe Haddisk) met voldoende ruimte daarvoor. Tegen betaling kan een opslagapparaat worden geleverd. Let Op: per ongeluk gewiste gegevens of verdwenen gegevens, al dan niet na een ernstige systeemfout kunnen niet altijd worden gered!

Het opschonen van een apparaat door: verplaatsen en/of verwijderen van overbodige programma's, documenten, foto's, video's, muziek, restanten van update's, opgeslagen internetpagina's, logboeken en leegmaken van de prullenbak.

Updaten van geïnstalleerde Windows programma's en apps en eventueel defragmenteren van een harddisk.

In overleg en met toestemming van de gebruiker, geleverde onderdelen, uitbreidingen en (rand)apparatuur worden apart in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief BTW 21%

Onderhoud aan huis

(her)Installatie van apparatuur

Voor totale (her)installatie van een PC (desktop) of een Laptop of een Tablet of een Mobiele telefoon of een TV wordt 2 uur in rekening gebracht. Behalve een TV, worden de beschikbare programma's in het apparaat op het vestigingsadres van PPL Support (her)geïnstalleerd. Uitgangspunt daarvoor is dat gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden (accounts) en gebruikte programma's (inclusief keys) door de opdrachtgever ter beschikking worden gesteld.

In het geval dat de voltooiing van de installatie op het bezoekadres moet worden voltooid vanwege het ontbreken van de benodigde gegevens wordt daarvoor de extra benodigde tijd in rekening gebracht.

Virussen en andere ongewenste zaken verwijderen met behulp van- en binnen de mogelijkheden van een op het apparaat geïnstalleerde anti-virusprogramma of het in overleg en met toestemming van de gebruiker en voor rekening van de gebruiker installeren daarvan. Prijzen zijn inclusief BTW 21%